Μενού
Agioi Anargiroi
Περιπολικό έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων | Glomex/ANT1
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμα αποκαλυπτικό βίντεο για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, την 1η Απριλίου, έρχεται στη δημοσιότητα και δείχνει «παρέλαση» περιπολικών από το σημείο.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 δείχνει βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας.

Η ώρα γράφει 22:26 το βράδυ της 1ης Απρίλη. Η 28χρονη έχει ήδη ζητήσει από την Άμεση δράση περιπολικό, ο τηλεφωνητής ήδη την έχει επιπλήξει για το αίτημά της και λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχεται την πρώτη μαχαιριά του πρώην συντρόφου της.

Στο υλικό, που φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο κόσμος να βγαίνει έξω από τις φωνές της γυναίκας, που βρίσκεται ήδη στο έδαφος.

Το περιπολικό της επόπτριας βρίσκεται έξω από το τμήμα παρκαρισμένο, και ακριβώς εκείνη την ώρα (22:26) περνά από το σημείο αστυνομικό όχημα, τρία λεπτά μετά, στις 22:29, περνά και τρίτο περιπολικό, το οποίο σταθμεύει.

Στις 22:30 φτάνει μια μηχανή με δύο αστυνομικούς και ένα λεπτό αργότερα δυο μηχανές και τέταρτο περιπολικό στο σημείο. Μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στις 22:38, η είσοδος του τοπικού τμήματος είχε κατακλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

«Υπήρχε πλήρης διαθεσιμότητα περιπολικών πλην όμως δεν διατέθηκαν», δηλώνει η Έλενα Τζούλη, δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα.

Το ξέσπασμα του πατέρα

Ο πατέρας του θύματος, δήλωσε στον ΑΝΤ1 μετά τις συγκεκριμένες εικόνες: «Δολοφονούσαν το παιδί μου αβοήθητο και από πίσω βλέπεις να κάνουν «παρέλαση» τα περιπολικά. Αφού ήταν τόσο κοντά και διαθέσιμα, γιατί δεν έστειλαν ένα περιπολικό σε εκείνη;

Αν υπήρχε τόση αστυνομική δύναμη, όση μαζεύτηκε μετά το φόνο  θα είχε σωθεί το παιδί μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA