Μενού
trohaio ilion
Τροχαίο στο Ίλιον | Glomex/MEGA
  • Α-
  • Α+

Από θαύμα ζει μία 23χρονη, η οποία έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στο Ίλιον, το βράδυ της Κυριακής (23/04).

Όπως αποκάλυψε το MEGA, η νεαρή κοπέλα επιχειρούσε να περάσει από διάβαση τη λεωφόρο Θηβών όταν ένα μαύρο τζιπ την χτύπησε, την έριξε στο έδαφος και συνέχισε την πορεία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News», ένας οδηγός ντελίβερι τον ακολούθησε, τον ακινητοποίησε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του.

«Είναι ταραγμένη πολύ. Την πέρασε ξυστά, αν την πέρναγε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μπροστά, θα την είχε σκοτώσει, θα την είχε πολτοποιήσει κυριολεκτικά. Δεν σταμάτησε ουδεμία στιγμή ούτε φρένο ο άνθρωπος αυτός ο ανίδεος», ανέφερε ο φίλος της 23χρονης και πρόσθεσε:

«Δεν κατάλαβε πως έγινε. Ξαφνικά μου λέει "περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω, και μετά ξύπνησα και ήρθε το ασθενοφόρο". Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη, τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της.

Έπεσε κάτω η γυναίκα σαν τραπουλόχαρτο που φαίνεται στο βίντεο και αυτός ο άνθρωπος συνέχισε κανονικά την πορεία του, τουλάχιστον 800 μέτρα, δεν ξέρω πόσα μέτρα ήταν, δεν σταμάταγε, ανίδεος τελείως.

Με 40-50 χιλιόμετρα, δεν ξέρω με πόσα πήγαινε ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δεν σταμάτησε πουθενά. Τον σταματήσανε 400-500 μέτρα στο νεκροταφείο πιο κάτω. Αν ήταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, γιατί ένα δευτερόλεπτο είναι πολύ, αυτή την στιγμή θα μιλάγαμε για ένα ανάπηρο κορίτσι. Δεν ξέρω και αν ζούσε κιόλας», είπε ο φίλος της νεαρής γυναίκας.

«Με εγκατέλειψε τελείως»

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 49χρονου οδηγού που την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Τόσο η 23χρονη όσο και ο 49χρονος οδηγός υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

Το θύμα του τροχαίου, μίλησε στο Live News για την κατάσταση της υγείας της.

«Νιώθω έντονους πόνους αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω. 

«Την Κυριακή το βράδυ, εγώ περνούσα τη διάβαση πεζών, τη στιγμή που το “ανθρωπάκι” ήταν πράσινο, μετά έγινε “κόκκινο” και ένας περνάει και με χτυπάει, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χάσω τις αισθήσεις μου, είχα λιποθυμήσει.

«Μετά ξύπνησα και είδα όλο τον κόσμο πάνω μου. Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, όπου ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με εγκατέλειψε τελείως, δεν σταμάτησε καθόλου, δεν σταμάτησε να δει αν χρειάζομαι πρώτες βοήθειες, δεν τον ένοιαξε καν και πραγματικά ζω από θαύμα» .

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA