Μενού
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024
Ασημίνα Χατζηανδρέου | (Glomex / SKAI)
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βγήκε και αυτή στον τάκο και μαζί με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους  και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και όλοι μαζί περιμένουν να μάθουν την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ τον παίκτη ή παίκτρια που θα συμπληρώσει το καρέ για τη μονομαχία παραμονής στο Survivor που θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.

Νωρίτερα, τη νίκη στον αγώνα ασυλίας πήραν οι Μπλε με 12-8 με την Αναστασία να φέρνει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα της με αντίπαλο την Δώρα, με την ομάδα της Σταυρούλας να κάνει το 2-1 στις ασυλίες.

Στην κάλπη που ακολούθησε οι Κόκκινοι αποφάσισαν να ρίξουν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου, κάτι άλλωστε που είχε ζητήσει και η ίδια από τους συμπαίκτες της. Η ίδια ανέφερε για την υποψηφιότητά της: «Το ζήτησα κιόλας από την ομάδα μου. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Τα παιδιά παίζουν πολλά run, έχω ενταχθεί κι εγώ, αλλά δεν έχω την κούραση των παιδιών… Θέλω να εστιάσουμε στην αυριανή ασυλία άσχετα με το σημερινό που ψηφίστηκα. Η μονομαχία είναι σαν ένας αγώνας για εμένα γιατί κάνοντας περισσότερα run στη μονομαχία, μπορεί να βρω τα πατήματά μου».

Δίκαιη χαρακτήρισε την ψηφοφορία και η Κατερίνα Δαλάκα τονίζοντας: «Πρέπει να ενταχθεί ξανά στην ομάδα και να μην την δικαιολογούμε συνέχεια. Πρέπει να παλέψει για τον εαυτό της. Έχει περάσει μεγάλο διάστημα και η ίδια δεν νιώθει άνετα», είπε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA