Μενού
Antetokounmpo
Γιάννης Αντετοκούνμπο | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρήκαν κουρασμένος τους Μπόστον Σέλτικς και πήραν μια εμφατική νίκη την οποία είχαν ανάγκη για να πάρουν τα πάνω τους. Τα «Ελάφια» διέσυραν τους «Κέλτες» με 135 -102 και έβγαλαν αντίδραση. Τώρα αν θα συνεχίσουν στον δρόμο των καλών αποτελεσμάτων είναι μια άλλη ιστορία... Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ήταν τέτοια η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες που οι Σέλτικς έριξαν λευκή πετσέτα ήδη από το ημίχρονο με τον προπονητή τους να βάζει στο παρκέ την αναπληρωματική πεντάδα!

Για τα «Ελάφια», σε αυτό το ματς, βγήκαν μπροστά οι Λίλαρντ και Πόρτις οι οποίοι έστησαν πάρτι μέσα στο παρκέ. Αντίθετα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, διαπίστωσε γρήγορα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτσάρει, έκανε οικονομία δυνάμεων και έπαιξε λιγότερο από 26 λεπτά! Σε αυτό το διάστημα, πάντως, πρόλαβε και έβαλε 24 πόντους με 10/13 δίποντα και 4/5 βολές. Είχε 12 ριμπάουντ, έξι ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ενώ υπέπεσε σε τέσσερα λάθη και δύο φάουλ στα 25:40 που αγωνίστηκε. Την πιο παραγωγική φετινή του εμφάνιση έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που μπήκε στο ματς εννέα λεπτά πριν από το φινάλε και έβαλε έξι πόντους, έβγαλε πάθος και έδωσε σκληρές μάχες με τους οπαδούς των Μπακς να τον αποθεώνουν.

Στο 26-12 ανέβηκαν οι Μπακς (17-4 εντός και 9-8 εκτός έδρας). Στο 29-9 έπεσαν οι Σέλτικς (18-0 εντός και 11-9 εκτός έδρας), με τον Τζο Μαζούλα να αποσύρει τους βασικούς του στο ημίχρονο. Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Γουόριορς, τα ξημερώματα της Κυριακής (03:00) στο Μιλγουόκι.

Τα δωδεκάλεπτα: 41-23, 75-38, 111-70, 135-102

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA