Μενού
Suzuki Swift
To νέο Swift | Suzuki
  • Α-
  • Α+

Το Swift τέταρτης γενιάς αρχίζει την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα, με την αντιπροσωπεία της Suzuki να ανακοινώνει τα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού και τις τιμές. Το δημοφιλές σουπερμίνι παραμένει στο κάτω άκρο της κατηγορίας Β όσον αφορά το μήκος του (στα 3,86 μέτρα). Το πλάτος είναι 1,73 μ. και το ύψος 1,49 μ. (1,52 μ. στην έκδοση 4x4). Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 265 λίτρα (VDA), ενώ οι τροχοί είναι 15 ή 16 ιντσών.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία που διέπει και το τωρινό μοντέλο διατηρείται, όμως το φρεσκάρισμα έχει επιτευχθεί από τη νέα μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό διατηρούνται οι αναλογικοί δείκτες στον πίνακα οργάνων, όμως υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 9 ιντσών που έχει καλύτερα γραφικά και είναι ψηλότερα τοποθετημένη. Μάλιστα το infotainment είναι συμβατό με Appple CarPlay και Android Auto.

Suzuki Swift

Κινητήρας είναι ένας τρικύλινδρος 1,2 λίτρων, τεχνολογίας 12V mild hybrid και ισχύος 83 ίππων. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι από 4,4 έως 4,7 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από 98 έως 106 γρ/χλμ.

Η τιμή της βασικής έκδοσης GL είναι 18.450 ευρώ, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων LED φώτα, 6 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, adaptive cruise control, οθόνη Infotainment 9 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, hill hold, σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας φώτων και πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης/άνεσης/ασφάλειας. Η έκδοση GL+ κοστίζει 19.530 ευρώ και η κορυφαία GLX 21.250 ευρώ (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο). Το Swift με κίνηση στους τέσσερις τροχούς κοστίζει από 20.600 ευρώ (GL), ενώ με το κιβώτιο ταχυτήτων CVT 21.330 ευρώ (GL+).

Το Swift καλύπτεται από πενταετή εγγύηση καλής λειτουργίας (ή 100.000 χλμ για τα μηχανικά / ηλεκτρικά μέρη), 12 έτη για το αμάξωμα αλλά και 5 έτη δωρεάν οδική βοήθεια.

Suzuki Swift

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA