Μενού
Ο Αχιλλέας Μπέος στο γήπεδο.
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε θέση κατά του Γιώργου Λιάγκα, σε απευθείας σύνδεση από τις πρόβες για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοιμάζει ο δήμος Βόλου, τονίζοντας πως οι λεκτικές επιθέσεις του παρουσιαστή δεν τον επηρεάζουν.

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Ant1, λέγοντας: «Αυτοί που συμμετέχουν στην εκπομπή έχουν αδικήσει την πόλη του Βόλου. Ελπίζω και εύχομαι να το διορθώσουν, αν έχουν κάτι προσωπικό με εμένα, ας χτυπήσουν εμένα».

«Ας λέτε ό,τι θέλετε. Ξύδι»

Ο δήμαρχος Βόλου τοποθετήθηκε για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τις κοινωνικές του σχέσεις αλλά και το έργο του στην πόλη κατά τις καταστροφικές πλημμύρες: «Η πόλη του Βόλου, κάντε ένα οδοιπορικό αν είστε μάγκες, στις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας και να δει μετά τον Βόλο. Θα κλάψετε. Εμείς έτσι απαντάμε στα σχόλια». 

Ο κ. Μπέος πρόσθεσε επίσης πως «Όταν αναφέρεται σε μένα και λέει για ανθρώπους που ό,τι και να τους πεις δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους και τη σχέση τους για εμένα -και μιλάω για καλλιτέχνες, για ανθρώπους που έχουν δουλέψει μαζί μου, που κάνουμε παρέα και είμαστε δεμένοι- και κάθεται και λέει αηδίες... ρε Γιώργο, με αυτό που κάνεις δεν βγάζεις είδηση. Και ούτε μπορείς να μειώσεις κάποιον άνθρωπο με τέτοιες αηδίες που λες».

«Όταν ένας άνθρωπος όπως εγώ αδικείται, που έχει προσφέρει τόσα πολλά, είναι άδικο. Θα μου πεις "πουλάς ρε δήμαρχε", ναι, αλλά αν πουλάω πες τις αλήθειες», είπε στη συνέχεια.

«Να πω λοιπόν στον Γιώργο και την εκπομπή, και σε όλα τα αγόρια που συμμετέχουν εκεί και τα κορίτσια. Σε όλη τη Θεσσαλία, είμαι ο μόνος δήμαρχος που ξαναβγήκε μετά την καταστροφή, αν αυτό δεν λέει κάτι Γιώργο μου, και ας λέτε ό,τι θέλετε, ξύδι. Δεν έχετε εκεί κοντά κανέναν σούπερ μάρκετ να σας αρέσει;. Και ειδικά αυτός ο φοβερός τύπος, ελπίζω άμα είναι μάγκας να μην τα κόψει αυτά», κατέληξε ο Αχιλλέας Μπέος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA