Μενού
Χαμόγελο του Παιδιού
Περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού στον Πειραιά | EUROKINISSI / ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑΡΕΚΙΑΝ
  • Α-
  • Α+

Ενεργοποιήθηκε νωρίτερα, σήμερα το Amber Alert για την εξαφάνιση ενός 11χρονου από κέντρο φιλοξενίας στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Αττικής από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μετα ίχνη του ανηλίκου να αγνοούνται από το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, ο 11χρονος στην Αττική αγνοείται από τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης και το Amber Alert Hellas ενεργοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΜΚΟ, η απόφαση για ενεργοποίηση του Amber Alert έγινε καθώς «η ζωή του πιθανός να βρίσκεται σε κίνδυνο».

Amber Alert για 11χρονο στην Αττική
Amber Alert για 11χρονο στην Αττική | Χαμόγελο του Παιδιού

Amber Alert στην Αττική: Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Στις 18/4/2024 και ώρα 16:00, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής, ο Αμίρ (ον.) Νουρ (επ.), 11 ετών, με καταγωγή από την Συρία. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής καθώς η ζωή του πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Αμίρ έχει μαύρα κοντά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,40 μ. και 35 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπότες καφέ και μαύρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA