Μενού
opap arena
Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει σε ΕΛΑΣ και ΕΥΠ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενόψει του μεγάλου τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα, με φόντο την κατάκτηση του φετινού Conference League.

Κατά το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα λόγω και των απειλών που έχει εκφράσει το ISIS για ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά τη χθεσινή ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού, θα υπάρξει επανασχεδιασμός και σε ότι αφορά τα μέτρα εντός του γηπέδου.

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε στις Βρυξέλλες, προκειμένου να έρθει σε επαφή με παράγοντες της UEFA και να συζητήσουν τα μέτρα.

Conference League: Μέτρα για τον τελικό

Η ΕΡΤ αναφέρει επίσης ότι η ΕΛΑΣ είναι σε ανοικτή γραμμή και με τις αστυνομίες άλλων κρατών, μέσω της Europol.

Επικεφαλής των μέτρων την ημέρα του τελικού θα είναι ο γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Σκούρας Ιωάννης, ο οποίος ταξίδεψε με το κλιμάκιο στις Βρυξέλλες.

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και σε μέρη πέριξ του γηπέδου, όπου θα μπορούν να βρίσκονται οπαδοί μόνο με εισιτήριο.

Να σημειωθεί ότι ο τελικός του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στις 22:00.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA