Μενού
tenx
Άνδρας από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπέδιων Ξηράς. | ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 314 βόμβες Αεροπορίας, εντοπίστηκαν μεταξύ πολλών ακόμα πυρομαχικών, από το ΤΕΝΞ, το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπέδιων Ξηράς, μέσα στο παλιό αεροδρόμιο.

Την παραπάνω σοκαριστική αποκάλυψη έκανε μέσω ανάρτησής του στα social media ο Γιάννης Κωνσταντάτος, δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι οι βόμβες βρέθηκαν «δίπλα στα σπίτια μας».

Επίσης, σημείωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ο παραπάνω αριθμός δεν είναι ο τελικός, αναφορικά με τις βόμβες που εντοπίστηκαν.

«Τελικά από θαύμα ζούμε στην χώρα αυτή», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Βόμβες κάτω από παιδικούς σταθμούς

«Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι 314 βόμβες, που είχαν αποθηκεύσει οι Γερμανοί, ήταν 2 μέτρα ακριβώς κάτω από τις πρώην εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων, παιδικούς σταθμούς και αθλητικές μας εγκαταστάσεις, που βρισκόταν εντός του πρώην αεροδρομίου καθώς και δίπλα σε Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις», πρόσθεσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά», συμπλήρωσε.

«Δόξα το Θεώ, δεν έγινε ποτέ κακό ή έκρηξη, ενώ πραγματικά είναι να απορείς, πως λειτουργούσε ένα ολόκληρο Αεροδρόμιο και δεκάδες εγκαταστάσεις Δήμου και ΥΠΑ σε αυτό το ναρκοπέδιο», τόνισε ο δήμαρχος.

Η ανάρτηση για τις βόμβες

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA