Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση διακομιδής από ασθενοφόρο | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Νεκρός από αναθυμιάσεις –μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Βενιζελείου στο Ηράκλειο– βρέθηκε ένας 48χρονος άνδρας το απόγευμα της Τετάρτης (8/5), όπως μεταδίδει σχετικά το neakriti.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας στο Ηράκλειο είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Στο σπίτι έσπευσαν ιατροδικαστής και ΕΛΑΣ, που βεβαίωσαν την τραγωδία ότι ο 48χρονος είχε αυτοκτονήσει, αφού πρώτα είχε κλειδωθεί μέσα στο σπίτι του, είχε κλείσει τις πόρτες και τα παράθυρα και είχε θέσει σε λειτουργία, στο ίδιο δωμάτιο με εκείνον, τη μηχανή του.

Ηράκλειο: Τον βρήκε νεκρό ο πατέρας του

Τον άνδρα, που έχασε τη ζωή του από το καυσαέριο της μηχανής, βρήκε ο πατέρας του, ο οποίος τον αναζητούσε από νωρίς. Μάλιστα, χρειάστηκε να καλέσει ειδικό για να ξεκλειδώσει την πόρτα του ισόγειου σπιτιού.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, εξετάστηκε από ειδικούς το ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο βρέθηκε στο σπίτι στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αστυνομικές Αρχές και ιατροδικαστής κατέληξαν στο ότι το σημείωμα είχε γραφτεί όντως από τον 48χρονο και ότι πρόκειται για αυτοχειρία και όχι για εγκληματική ενέργεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA