Μενού
Πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Προβλήματα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία | EUROKINISSI / ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
  • Α-
  • Α+

Την οριστική εγκατάλειψη της βάσης στο Στεφανοβίκειο, που πλημμύρισε κατά τη διάρκεια της μεγάλης κακοκαιρίας Daniel εξετάζει, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η ηγεσία του Στρατού Ξηράς και, μάλιστα, ήδη υπάρχουν δύο υποψήφιες περιοχές για τη μετεγκατάστασή της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο λόγος που εξετάζεται η μετεγκατάσταση της βάσης από το Στεφανοβίκειο είναι, γιατί στην περιοχή υπάρχει ακόμη νερό το οποίο φτάνει πάνω από μισό μέτρο.

Μεταξύ των υποψήφιων περιοχών για μετεγκατάσταση της βάσης, είναι η Χρυσούπολη της Καβάλας και περιοχές της Μαγνησίας, ενώ αφού κατασταλλάξει, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων θα εξετάσει εάν αυτές οι περιοχές ανταποκρίνονται στα στάνταρ που έχουν θέσει.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι το σχέδιο εγκατάλειψης, ήταν σχέδιο εγκατάλειψης εν καιρώ πολέμου. Μέσα σε 48 ώρες, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων κατάφερε μαζί με τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού να εκκενώσει όλη τη βάση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA