Μενού
peripoliko.jpg
Περιπολικό της αστυνομίας. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Πληροφορίες περί βεντέτας πίσω από το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή Τσιφούτ Καστέλι της Κρήτης την περασμένη Τρίτη (30/4).

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το cretalive.gr, οι Αρχές φαίνεται ότι θεωρούν ως βασικό ύποπτο των πυροβολισμών κατά οχήματος ενός 23χρονου, έναν 43χρονο συγγενή και συχωριανό του. 

Οι υποψίες φαίνεται ότι είχαν πέσει πάνω στο συγκεκριμένο άτομο από την αρχή της έρευνας, καθώς είχαν τεταμένες σχέσεις και είχε προηγηθεί ένα ένοπλο επεισόδιο πριν από περίπου έναν χρόνο,  έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων. 

Ο 43χρονος ήταν θύμα της τότε επίθεσης, αλλά κατάφερε να διαφύγει αλώβητος μέσα από τα πυρά και δεν κατονόμασε ποτέ τους δράστες, ούτε εμφανίστηκε στη δίκη. 

Την Τετάρτη αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του υπόπτου, αλλά δεν βρήκαν κανέναν. 

Στη δικογραφία υπάρχει και δεύτερο  εμπλεκόμενο πρόσωπο, το οποίο όμως αναφέρεται  ως «άγνωστο», αν και υπάρχουν υποψίες για την ταυτότητα του.

Ο 23χρονος τραυματίστηκε ελαφριά κατά τη διάρκεια του περιστατικού και παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

Το τοπικό μέσο μεταφέρει πως μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης καθώς του αποδίδεται ότι επιχείρησε να παραποιήσει τα πραγματικά περιστατικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA