Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγείται ο 57χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, για την πράξη της παράνομης βιντεοσκόπησης, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, της δίκης του Ηλία Κασιδιάρη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου.

Η «καμπάνα» που του επιφύλαξε το αυτόφωρο Μονομελές ήταν 24 μήνες ποινής φυλάκισης με έκτιση ποινής τους 3 μήνες, χωρίς να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεσή του και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με το lamiareport.gr

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε σε δικαστήριο και δε γνώριζε ότι δεν επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση. Ζήτησε συγνώμη, που φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετή για το Δικαστήριο, που του επέβαλλε τις παραπάνω ποινές.

Να σημειωθεί ότι όταν ο 57χρονος έγινε αντιληπτός από την έδρα του Δικαστηρίου, να βιντεοσκοπεί, η Αντιεισαγγελέας είχε πει πως θα συμπεριληφθεί το συμβάν στο πρακτικό της απόφασης της δίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA