Μενού
marousi club dolofonia
Έγκλημα έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι | Eurokiniss/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για το αιματηρό επεισόδιο που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/04) έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μαρούσι με θύμα έναν 23χρονη μετά από θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», η αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη με τις πληροφορίες να λένε ότι ίσως να εντοπιστεί ακόμα και μέσα στην ημέρα.

Η φονική συμπλοκή προκλήθηκε όταν ο δράστης διαπληκτίστηκε με ένα άτομο μέσα στο νυχτερινό κέντρο για ασήμαντη αφορμή. Το δεύτερο άτομο βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε στο σημείο με το θύμα.

Τότε, η παρέα του δράστη βγήκε έξω και ξεκίνησε η συμπλοκή. Όπως αναφέρει το MEGA, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο.

Το όπλο μπλόκαρε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον μαχαιρώσει στον λαιμό. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δύο ακόμα άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Πρόκειται για έναν 26χρονο στρατιώτη, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και για έναν ακόμη νεαρό με τραύμα στην ωμοπλάτη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος - σύμφωνα με το MEGA- πήγε μόνος του με τα πόδια ώστε να του παράσχουν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως συμμετείχε ένα ακόμη άτομο με μαχαίρι, το οποίο αναζητείται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμπλοκή κράτησε τουλάχιστον πέντε λεπτά.

 «Το όπλο ήταν παράνομο»

Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση και ανέφερε πως το όπλο που είχε στην κατοχή του το θύμα ήταν παράνομο.

«Πρόκειται για δύο παρέες που διαπληκτίστηκαν εντός του μαγαζιού και συνεχίστηκε έξω. Πιστεύουμε πως υπάρχουν περισσότεροι δράστες από τον έναν με μαχαίρι. Όπως φαίνεται διαπληκτίστηκαν για προσωπικές υποθέσεις. 

Υπάρχει ποινικό παρελθόν και για τον νεκρό αλλά πιθανώς και για τους τραυματίες, όμως φαίνεται ότι δεν σχετίζονταν με την αφορμή. Το όπλο που έφερε στην κατοχή του το θύμα δεν ήταν νόμιμα στην κατοχή του».

Μαρούσι: Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις τέσσερις το πρωί τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4), όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα.

Εκεί ακολούθησε άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε.

Ο δράστης υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά και πιο σοβαρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA