Μενού
Το κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι
Το σημείο της αιματηρής συμπλοκής στο Μαρούσι | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής έξω από το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Μαρούσι, έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τους «πρωταγωνιστές» του περιστατικού με τον 23χρονο νεκρό.

Σύμφωνα με το Mega, στη συμπλοκή στο κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι φαίνεται πως συμμετείχαν συνολικά 10 άτομα και εκτιμάται από την ΕΛΑΣ πως οι δράστες του επεισοδίου γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Η αστυνομία θεωρεί, μάλιστα, ότι από τους 10, οι 8 είναι σεσημασμένοι και πιο συγκεκριμένα, έχουν ποινικό παρελθόν με υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές αυτοκινήτων, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η συμπλοκή στο Μαρούσι κράτησε αρκετή ώρα ενώ σε μία από τις δύο παρέες ήταν και ένας 26χρονος στρατιωτικός και κάποιες γυναίκες, οι οποίες δεν κατέθεσαν κάτι παραπάνω στις Αρχές.

Μαρούσι: Με μαχαίρι η αιματηρή συμπλοκή έξω από το κλαμπ

Με μαχαίρι τραυματίστηκαν και τα τρία άτομα που ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά έξω από κλαμπ στο Mαρούσι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ο Alpha.

Μάλιστα, στο Mega σημειώνεται ότι ο δράστης είναι ένας και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής η αστυνομία έλαβε κλήση για αιματηρό τσακωμό έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ένας νεαρός, ηλικίας περίπου 20 ετών τραυματίστηκε σοβαρά στον λαιμό και έχασε τη ζωή του, ενώ ένας 23χρονος νοσηλεύεται με χτύπημα από αμβλύ αντικείμενο στον μηρό. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα ένα άτομο που ενεπλάκη στο επεισόδιο, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA