Μενού
Ρίψη μολότοφ σε σπίτι στη Ναύπακτο
Ρίψη μολότοφ σε σπίτι στη Ναύπακτο | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Θύμα εκβιασμού έχει πέσει τα τελευταία χρόνια ένας 53χρονος και η οικογένειά του στη Ναύπακτο, με τα γεγονότα να ξεκινούν, σύμφωνα με το Mega, από τις 24 Μαΐου του 2018.

Ο άνδρας, συγκεκριμένα, έχει καταγγείλει πως περνούν το βράδυ με μηχανές έξω από το σπίτι του, τον απειλούν, τον βρίζουν ενώ έριξαν και μολότοφ στο παράθυρο του υπνοδωματίου, όπου κοιμάται η μητέρα του.

«Μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση. Εγώ το βράδυ δεν κοιμάμαι» είπε στο Mega, με την υπόθεση να ξεκινάει από τον Μάιο του 2018, όταν δύο νεαρά παιδιά βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 53χρονου στη Ναύπακτο και ένα εκ των δύο πλησίασε το πεζοδρόμιο, κλώτσησε μία αδέσποτη γάτα και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Ναύπακτος: Τι κατήγγειλε ο 53χρονος

Ο 53χρονος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, είπε: «Έξι χρόνια πριν έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία και περιπέτεια, καθώς τον Μάιο του 2018 ένα μικρό παιδί κλώτσησε μία γάτα», ενώ πρόσθεσε πως προσέφυγε στην αστυνομία καταγγέλλοντας την κακοποίηση του ζώου.

«Θεώρησα πως ήταν μία απερισκεψία της στιγμής. Δυστυχώς, μετά από δύο μήνες το ίδιο περιστατικό επαναλήφθηκε μπροστά στο σπίτι μου, με μία κλωτσιά σε άλλη γάτα της ίδιας περιοχής» συνέχισε ο 53χρονος στη Ναύπακτο.

Ο ίδιος κάνει λόγο πως πρόκειται για μία συμμορία, γνωστή στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ωστόσο, όταν έγινε το δικαστήριο για τα δύο περιστατικά, όπου καταδικάστηκε ο πατέρας των παιδιών για παραμέληση εποπτείας, ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, οι απειλές έξω από το σπίτι του.

«Το βράδυ περνάει ο ίδιος και ο αδερφός του. Με βρίζουν και με απειλούν» συμπλήρωσε ο 53χρονος στη Ναύπακτο, ενώ σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνονται δύο άτομα έξω από το σπίτι του θύματος και να πετούν μολότοφ.

«2 Μαΐου του 2022, ξημερώματα, να έχουν εκτοξεύσει αυτός μαζί με έναν φίλο του κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υπνοδωμάτιο της μητέρας μου, όπου διαλύθηκε το τζάμι, προκλήθηκαν εκδορές στον τοίχο, ράγισαν τα πλακάκια ενώ η έκρηξη ακούστηκε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όταν τους κάλεσα» κατέληξε ο 53χρονος στη Ναύπτακτο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA