Μενού
Κορδέλα αστυνομίας
Αστυνομική επιχείρηση για την εξιχνίαση εγκλήματος | EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
  • Α-
  • Α+

Για το άγριο περιστατικό βίας που σημειώθηκε τον προηγούμενο Σάββατο (20/4) στον Ωρωπό, όπου ένας 15χρονος μαχαίρωσε έναν συνομήλικό του κατά τη διάρκεια λογομαχίας, μίλησε το ανήλικο θύμα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 15χρονος στον Ωρωπό σημείωσε πως «έτσι όπως ανέβαινα προς τα πάνω, έρχεται το παιδί και μου λέει γιατί κολλάς σε άλλα παιδιά. Του απαντάω πως δεν έχω κολλήσει σε άλλα παιδιά, τον σπρώχνω και του λέω πως δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου, φύγε».

«Με σταματάει, απαντάει θες να βγάλω μαχαίρι; Τι μαχαίρι να βγάλεις τού απαντάω; Βγάζει ένα σουγιαδάκι και μου την πάτησε στο αριστερό μπράτσο. Τη δεύτερη φορά που πήγε να με μαχαιρώσει, τον έπιασα από το μπουφάν και τον έσπρωξα λίγο πιο κάτω με συνέπεια να του σκίσω το μπουφάν» συνέχισε ο 15χρονος στον Ωρωπό.

Ωρωπός: Τι λέει ο πατέρας του 15χρονου θύματος

Ο πατέρας του ανήλικου θύματος μίλησε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό όπου διευκρίνισε πως δεν είχαν προηγούμενα με το θύτη, και ότι όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

«Μπαίνοντας μέσα, είδα το παιδί και του είπε τα πράγματα που σας είπε ο γιος μου. Αυτός με τον σουγιά απλά παρακολουθούσε και είχε μπει μέσα στο γήπεδο για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όπου μίλησε με το παιδί μου» διευκρίνισε ο πατέρας του 15χρονου στον Ωρωπό.

«Δεν είναι μόνο στον Ωρωπό, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται πλέον για γεγονός» πρόσθεσε ο πατέρας του ανηλίκου στον Ωρωπό για το γεγονός ότι, πλέον, αρκετοί ανήλικοι φέρουν μαχαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA