Μενού
Το Electra Palace Hotel
Ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | electrahotels.gr
  • Α-
  • Α+

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Αθανάσιος Ρέτσος, ο οποίος υπήρξε, μεταξύ άλλων, συνιδρυτής των Electra Hotels με το κεντρικό ξενοδοχείο να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, και πατέρας του πρώην Προέδρου του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσου.

Ο συνιδρυτής των ξενοδοχείων Electra Hotels, Αθανάσιος Ρέτσος, γεννήθηκε το 1929 στον Σκορτσινό Αρκαδίας και από τα 15 του χρόνου μετακόμισε στην Αθήνα, ακολουθώντας πορεία στον επιχειρηματικό κλάδο.

Ειδικότερα, μαζί με τους Μάκη Φωκά, Θωμά Σβυριάδη και Μπάμπη Τσαούσογλου εμπνεύστηκαν την ιδέα των Electra Hotels & Resorts, βάζοντα κι αυτοί το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο Αθανάσιος Ρέτσος, όλη του την πορεία, τη χάραξε και την ακολούθησε μη παρεκκλίνοντας από τα βασικά του χαρακτηριστικά: επιμονή, υπομονή, δικαιοσύνη, ευγένεια και τήρηση των ηθικών αξιών του, ακόμα και όταν αυτές ήταν ενάντια στο συμφέρον του, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA