Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (4/5).

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, σε ένα όχημα, χωρίς πινακίδες, που επέβαιναν δύο άντρες στα μπροστινά καθίσματα και μια γυναίκα στα πίσω, πυροβόλησαν έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, έξω από μεγάλο κατάστημα στη Σταυρούπολη. Εικάζεται ότι τον άτυχο άνδρα πυροβόλησε η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ThessToday, το θύμα ήταν 41 ετών Ρωσοποντιακής καταγωγής, οι δράστες είναι αλλοδαποί και το φονικό έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορούν παράνομες πράξεις με επίκεντρο τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης μόλις ανέβαινε με το μηχανάκι του την οδό Βασίλη Τσιτσάνη στη Σταυρούπολη. Δέχτηκε πυροβολισμό από πίσω στην πλάτη και σφήνωσε στον θώρακα. Κατέβηκε από την μηχανή του περπάτησε λίγα μέτρα κι έπεσε. Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ..

Η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τους δράστες. Ο χώρος που σημειώθηκε το φονικό έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει από λεπτό σε λεπτό ιατροδικαστής.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η δολοφονία του άνδρα έγινε δίπλα σε παιδική χαρά, μπροστά στα έντρομα μάτια πελατών παρακείμενου καταστήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA