Μενού
Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη
Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη στρίβει τσιγάρο | TikTok
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει, όπως αναφέρει το Thestival, ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και δείχνει έναν οδηγό λεωφορείου να στρίβει τσιγάρο την ώρα που οδηγούσε το όχημά του στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ο οδηγός να έχει αφήσει το τιμόνι και να στρίβει το τσιγάρο. Μάλιστα, προκειμένου να μπορέσει να το στρίψει πιο εύκολα, φαίνεται να στηρίζει τα χέρια του πάνω στο τιμόνι.

Όπως αποκάλυψε χρήστης του TikTok, το βίντεο είναι από λεωφορείο του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα της γραμμής 23 που εκτελεί το δρομολόγιο «Νέος Σιδηροδρομικός - Συκιές». Απαντήσεις για το περιστατικό έδωσε και ο Οργανισμός διαψεύδοντας τις αρχικές πληροφορίες.

Θεσσαλονίκη: Τι απαντά ο ΟΑΣΘ για το περιστατικό

Συγκεκριμένα, πηγές του ΟΑΣΘ μίλησαν στο thestival.gr για το επίμαχο βίντεο και επισήμαναν πως δεν προκύπτει από κάπου ότι πρόκειται για οδηγό λεωφορείου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, τονίζουν ότι ουδέποτε υπήρξε σχετική καταγγελία στον Οργανισμό. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι οδηγοί του ΟΑΣΘ είναι ενήμεροι για τους κανονισμούς και ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εν ώρα οδήγησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA