Μενού
Τροχαίο στο Άργος
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στο Άργος | EUROKINSSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα (26/12) στην Επανομή, κατά τη διάρκεια του οποίου σκοτώθηκε ένας 24χρονος, καθώς και η χθεσινή μοιραία πρόσκρουση στα Βριλήσσια έρχονται να ενταχθούν σε μία μακάβρια λίστα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το 2023.

Υπενθυμίζεται πως από το τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια σκοτώθηκαν δύο νεαρά παιδιά, ηλικίας 17 και 18 ετών, ενώ την ίδια ώρα δύο ακόμη νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά στο Πέραμα. Όπως ειπώθηκε, οι θάνατοι και οι τραυματισμοί εντάσσονται στα ετήσια στατιστικά με τα δυστυχήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega, το πρώτο δεκάμηνο του 2023 σημειώθηκαν 492 θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, από τα οποία έχασαν τη ζωή τους 518 άνθρωποι. Την ίδια ώρα, 548 άνθρωποι –κάθε ηλικίας– τραυματίστηκαν σοβαρά από τις προσκρούσεις με αρκετούς απύ αυτούς να αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα.

Τροχαίο δυστύχημα στην Επανομή: Νεκρός ένας 24χρονος

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα νεαρό άτομο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (26/12), στις 03:30 πιο συγκεκριμένα, στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα στην Επανομή έλαβε χώρα στον δρόμο από τον οικισμό «Παραλία» προς Επανομή, και συνεπώς στη Θεσσαλονίκη, με έναν 24χρονο να χάνει τη ζωή του.

Ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του το αυτοκίνητο και να πέσει σ' ένα τσιμεντένιο τοιχίο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μόνος του, ωστόσο ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποιούν έρευνες, για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στην Επανομή, όπου έχασε τη ζωή του ο 24χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA