Μενού
Το κατεστραμμένο όχημα του νεκρού οδηγού
Το κατεστραμμένο όχημα του νεκρού οδηγού | Glomex
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου στην Ελευσίνα, που κόστισε τη ζωή σε έναν 31χρονο οδηγό, όταν το ΙΧ του συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό, υπό άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 01:00 σήμερα, Παρασκευή (26/4), με τον οδηγό να κινείται επί της οδού Κανελλοπούλου στιγμές πριν το μοιραίο. Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, πέφτοντας με το πλάι πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγό, καταλήγοντας στην άκρη του δρόμου. σύμφωνα με δελτίο του Mega.

Καρέ - καρέ το τροχαίο

Όπως αναφέρθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ο 31χρονος εισήλθε στην οδό Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα από κάθετο, χάνοντας εκείνη τη στιγμή τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ίσως λόγω της υψηλής ταχύτητας.

Το όχημα άρχισε να διαγράφει ανεξέλεγκτη πορεία, και συγκρούστηκε με το πλάι, από την πλευρά του οδηγού, με ένα παρκαρισμένο κόκκινο φορτηγό στη δεξιά μεριά του δρόμου, λίγο πριν τη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη, προτού καταλήξει στην άκρη του οδοστρώματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου, το όχημα, γνωστής γερμανικής μάρκας, ανήκε στον 25χρονο οδηγό που τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση.

«Ήρθα και είδα το παιδί πεθαμένο»

Μετά το τροχαίο, ο πατέρας του αδικοχαμένου 31χρονου ενημερώθηκε μέσω κλίσης για το συμβάν. Φτάνοντας στο σημείο, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, στη θέα του νεκρού παιδιού του.

«Εγώ ήρθα εδώ και βλέπω το παιδί πεθαμένο», δήλωσε ο πατέρας. Περισσότεροι συγγενείς έφτασαν στο σημείο, αφήνοντας λευκά τριαντάφυλλα για τον νεαρό στο σημείο που ξεψύχησε.

Μέσα στο θυμό και την αγανάκτηση, ρωτούν αν ο θάνατος του 31χρονου θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί, αν το ΕΚΑΒ είχε αποκριθεί εγκαίρως. Σύμφωνα με το δελτίο, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο δυστύχημα.

Την ίδια στιγμή, ο συνοδηγός του 31χρονου, ένας 25χρονος, αναφέρεται πως δίνει μάχη για τη ζωή του στο Τζάνειο νοσοκομείο, ενώ αναφέρεται πως ίσως να γλίτωσε τον ακαριαίο θάνατο, καταφέρνοντας να εγκαταλείψει το όχημα λίγο πριν τη σύγκρουση. 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA