Καταγγελίες πως η φωτιά που καίει από το πρωί της Δευτέρας στην Κερατέα, ξεκίνησε από εμπρησμό. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, υπάλληλος του δήμου είδε ενα λευκό όχημα να βάζει φωτιά σε κάδους στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά.
Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Κερατέα: Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα
Τον παραπάνω ισχυρισμό επανέλαβε και ο αντιδήμαρχος που μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε για ύποπτες κινήσεις ενός αυτοκινήτου μάρκας Peugeot 206 με φιμέ τζάμια που έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο.
Εξάλλου, με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.
- Σκάνδαλο Επστάιν: Νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας
- Πόρισμα ΝΔ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη»
- Απόκριες στα Μεστά Χίου: Πόσο αστείο θεωρείται να κάνουμε χιούμορ με τον πνιγμό 15 μεταναστών;
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσίασε με ροζ διαφανές φόρεμα στο after party των BAFTA - Τη συνόδεψε ο Παπακαλιάτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.