Μενού
  • Α-
  • Α+

Δικογραφία σε βάρος μίας 80χρονης γυναίκας, χήρας τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 3-4 χρόνια, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (20/9) παρουσιάστηκε ενώπιον του διοικητή και τον ενημέρωσε για παράνομο οπλισμό όπου βρέθηκε στην κατοχή της μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό, καθώς δεν γίνεται λόγος για ένα πιστόλι και λίγες σφαίρες, αλλά για 3 πιστόλια, 3 χειροβομβίδες και σχεδόν 200 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων. Όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η 80χρονη γυναίκα, είχε κληρονομήσει από τον σύζυγό της δύο σπίτια στη Γλυφάδα και στα Εξάρχεια. Τον περασμένο Ιούνιο ανακαίνισε το σπίτι στη Γλυφάδα, όπου οι εργάτες βρήκαν στο πατάρι –μέσα σε σακούλες- τον συγκεκριμένο οπλισμό. Η ίδια, όπως υποστήριξε πάντα, φοβήθηκε και μετέφερε τα όπλα στο έτερο διαμέρισμα, επί της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια, ωστόσο, αποφάσισε να μιλήσει στην Αστυνομία καθώς δεν ήξερε τι να κάνει.

Τα όπλα παρελήφθησαν από κλιμάκιο του Στρατού Ξηράς και της ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχουν μεταφερθεί για βαλλιστικό έλεγχο. Σε βάρος της ηλικιωμένης σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA