Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών άφησε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης, που πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook προκάλεσε εντύπωση καθώς ουσιαστικά ανήγγειλε τον θάνατό του με μήνυμα σε πρώτο πρόσωπο!
Σύμφωνα με το piraeuspress o Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε στενός συνεργάτης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Πειραιά, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τον ίδιο να έχει καταγωγή από τη Λιβαδειά.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

- Το νέο επιτελείο του Τσίπρα, η μεγάλη συζήτηση για τις ίσες αμοιβές και τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ
- Μήνυση στον Δημητριάδη έκανε ο Μαρινάκης: «Το θράσος δεν έχει όρια», απαντά εκείνος
- Η τελική απόφαση της Σίας Κοσιώνη για τον ΑΝΤ1 - Πότε αναλαμβάνει το δελτίο του ΣΚΑΪ η Λένα Φλυτζάνη
- Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει - Μπορεί τέσσερις, νομίζω είναι τρεις, δεν θυμάμαι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.