Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με κάποιον (ή κάποια) να γράφει απειλητικό μήνυμα εναντίον κοπέλας στον τοίχο έξω από την είσοδο του σπιτιού της, με το οποίο την απειλούσε πως θα της κάψει το σπίτι αν δεν διώξει τον σκύλο της! Συγκεκριμένα, το αδιανόητο αυτό περιστατικό έκανε χθες, Πέμπτη, γνωστό ο παρουσιαστής της εκπομπής «Football Stories», Αγγελος Γιακουμίδης, ο οποίος δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται η απειλή που γράφτηκε έξω από το σπίτι της κοπέλας: «Άμα δεν φύγει ο σκύλος θα σας κάψω το σπίτι. Με ή χωρίς τον σκύλο».

Την ώρα που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει το απαράδεκτο ξέσπασμα του θρασύδειλου που έγραψε την απειλή, ελπίδα έρχεται να δώσει η απάντηση άλλων γειτόνων που έσπευσαν να υποστηρίξουν την κοπέλα γράφοντας με τη σειρά τους στον τοίχο κάτω από το απειλητικό παραλήρημα: «Φίλε όποιος κι αν είσαι απλά ψ@φ$ μαζί με την σκ@τ#ψυχιά σου. Υποστηρικτές γείτονες με αγάπη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγγελος Γιακουμίδης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η καλή μου φίλη έχει στο σπίτι της ένα σκύλο. Σήμερα γυρνώντας βρήκε αυτό γραμμένο έξω από την πόρτα της. Η απάντηση γράφτηκε από τους γείτονες. Εγώ λέω να βάλουμε ένα χεράκι να βρεθεί ο "νταής" με όποιες ποινικές συνέπειες προβλέπονται. Παρακαλώ κοινοποιήστε ελεύθερα ή επικοινωνήστε αν γνωρίζει κάποιος κάτι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA