Χάος επικράτησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά το απόγευμα του Σαββάτου (1/10), όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω στα προστατευτικά κάγκελα που χωρίζουν τον δρόμο από τις ράγες του τρένου, με κίνδυνο να εκτροχιαστεί ο συρμός, λόγω των αντικειμένων που έπεσαν. Μάλιστα, από το σημείο περνούσε τη συγκεκριμένη στιγμή συρμός που σταμάτησε άμεσα, και δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι συρμοί, ενώ όπως είναι λογικό διακόπηκε η κυκλοφορία από την Ειρήνη ως και την Κηφισιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μεταλλικό κιγκλίδωμα, πάνω σε γέφυρα στο τμήμα Κηφισιά – ΚΑΤ, το οποίο με τη σειρά του έπεσε στις γραμμές. Ο συρμός ακινητοποιήθηκε και άρχισε η εκκένωση του από τους επιβάτες, που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:30. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι τεχνικοί του ΗΣΑΠ εξετάζουν τις σιδηροδρομικές ράγες για τυχόν βλάβες.
- Marfin: Την Τρίτη στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες - Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση
- Ζάκυνθος: Ποιος είναι ο ήρωας πιλότος που προσγείωσε με ψυχραιμία το F16 χωρίς σύστημα
- Μπόνι Τάιλερ: Σάλος με παρουσιάστρια που «γύρισε τα μάτια της» για τον θάνατο της τραγουδίστριας
- Πόσο κόστιζε το Πειραιάς-Σαντορίνη επί ΠΑΣΟΚ: Βρήκαμε ακτοπλοϊκό του 2001
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.