Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο βασιλιάς Κάρολος, θα απευθυνθεί στο βρετανικό λαό για το Αγγλικανικό Πάσχα, με βιντεοσκοπημένο διάγγελμα, σήμερα Πέμπτη (28/3). 

Το διάγγελμα θα μεταδοθεί κατά την ώρα της λειτουργίας εντός του καθεδρικού ναού του Ουόρσεστερ (160 χλμ βορειοδυτικά του Λονδίνου), όπου θα δώσει το παρών και η βασίλισσα Καμίλα.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, δεν είναι ακριβές το περιεχόμενο της ομιλίας του Καρόλου, ωστόσο, εικάζεται πως ο ίδιος θα διαβεβαιώσει πως η μοναρχία εξακολουθεί να παραμένει ισχυρή, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παλάτι το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται ο Κάρολος να αναφερθεί και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τόσο ο ίδιος όσο και η Κέιτ Μίντλετον.

Επιπλέον, στο διάγγελμά του προς τους Βρετανούς, ο Κάρολος αναμένεται να τονίσει τη σημασία της φιλίας «ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές».

Σημειώνεται ότι η θρησκευτική λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης είναι μία ετήσια παράδοση και σηματοδοτεί την έναρξη του Σαββατοκύριακου του Πάσχα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA