Μενού
Πύραυλος του Ιράν
Ανησυχία για κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή | AP Photos / Iranian Army
  • Α-
  • Α+

Με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί την τελευταία ώρα τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ χτύπησε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Ιράν και από εκείνη την ώρα και έπειτα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Ιράν έκλεισε τον εναέριο χώρου, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται πως κάνει αυτή την ώρα και το Ισραήλ. Παράλληλα, το Ισραήλ πριν από λίγη ώρα δέχθηκε επίθεση στο βόρειο κομμάτι του από τη Χεζμπολάχ!

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) Διεθνή (κυρίως αμερικανικά) Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν πως πριν από λίγη ώρα Ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Ιράν! Την είδηση φαίνεται πως επιβεβαιώνουν και οι Φρουροί της Επανάστασης, ενώ ακόμα οι Ισραηλινοί δεν έχουν δώσει καμία επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χτυπηθεί στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην πόλη Ισφαχάν που βρίσκεται στο κεντρικό Ιράν. Εκεί βρίσκονται εγκαταστάσεις της πολεμικής αεροπορίας (πρόκειται για την αεροπορική βάση Khatami που βρίσκεται βορειοανατολικά της πόλης) ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκονται και εγκαταστάσεις πυρηνικών! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA