Μενού
Η επιβάτης στον χώρο αποσκευών
Η επιβάτης στον χώρο αποσκευών | Instagram
  • Α-
  • Α+

Σαν σκηνικό από την κλασική αεροπορική κωμωδία του 1980, το θέαμα μίας γυναίκας που είχε σκαρφαλώσει και κοιμόταν στο ράφι των χειραποσκευών σε αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια πτήσης, άφησε άναυδους τους συνεπιβάτες.

Στιγμιότυπα από βίντεο στο TikTok που μοιράστηκε η New York Post, δείχνει την επιβάτη της Southwest Airlines να κοιτά τον χρήστη που τη βιντεοσκοπεί, μέσα από το ράφι των χειραποσκευών, που είχε μετατρέψει σε βολική κουκέτα.

«Άγρια τα πράγματα στη Southwest», γράφει η λεζάντα του βίντεο, με τον αυτόπτη μάρτυρα και τον φίλο του να σκάνε στα γέλια. 

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η γυναίκα, που έπαιρνε χωρίς έγνοια τον μεσημεριανό της υπνάκο, ήταν επιβάτης ή μέλος του πληρώματος ή τι ακριβώς σκεφτόταν όταν αποφάσισε να σκαρφαλώσει στον αποθηκευτικό χώρο του αεροσκάφους.

Όπως και να΄ χει όμως, προκάλεσε κάθε λογής σχόλια στην social πλατφόρμα. «Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες, γράφει ένας μπερδεμένος χρήστης.

«Πώς βρέθηκε εκεί πάνω;» αναρωτήθηκε ένας άλλος. «Και απλά χαλαρώνει, αράζει χωρίς να τη νοιάζει τίποτα».

«Όταν κάποιος κάθεται στη θέση μου αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ», έγραψε ειρωνικά ένας τρίτος.

Το μέσο απευθύνθηκε στην αεροπορική για σχόλιο, αλλά προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν και γιατί κάτι τέτοιο επιτρέπεται ή αποτελεί κοινή πρακτική.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA