Μενού
kim-giongk-oyn
Κιμ Γιονγκ Ουν | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Τραγούδι που... αποθεώνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν ως «φιλικό πατέρα», στο οποίο πολίτες κλαίνε στη θέα του και χορεύουν σε δρόμους, κυκλοφόρησε από την κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας

Το μουσικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κιμ Γιονγκ Ουν, στο οποίο διακρίνονται Βορειοκορεάτες και στρατιωτικοί να τραγουδούν χαρούμενα, προβλήθηκε από την ελεγχόμενη από το κράτος Κεντρική Τηλεόραση της Κορέας.

Το τραγούδι εκτελέστηκε ζωντανά με τη συνοδεία ορχήστρας σε μια τελετή για τον εορτασμό των εγκαινίων ενός νέου αναπτυξιακού έργου 10.000 κατοικιών στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ.

Στο βίντεο εμφανίζονται Βορειοκορεάτες διαφορετικών καταβολών, από παιδιά μέχρι στρατιώτες και ιατρικό προσωπικό, που ξεχειλίζουν από ατάκες όπως «Ας τραγουδήσουμε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον μεγάλο ηγέτη» και «ας αγαπήσουμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν, έναν φιλικό πατέρα».

Στην Βόρεια Κορέα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για την κατασκευή 50.000 νέων κατοικιών στην πρωτεύουσα μέχρι το 2025, ανέφερε το κρατικό μέσο ενημέρωσης Korean Central News Agency.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA