Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στις ΗΠΑ για την εκλογή νέου προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στην Κάμαλα Χάρις, λέγοντας ότι θα ξεκινήσει τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σε ανάρτησή του στο «Χ» ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών χαρακτήρισε την αντίπαλό του «πολεμοχαρή» και πως «θα εισβάλει στη Μέση Ανατολή και θα σκοτώσει εκατομμύρια μουσουλμάνους».
Αναλυτικά η ανάρτηση Τραμπ:
«Χτίζουμε τον μεγαλύτερο και ευρύτερο συνασπισμό στην αμερικανική πολιτική ιστορία. Αυτό περιλαμβάνει αριθμούς ρεκόρ Αράβων και Μουσουλμάνων ψηφοφόρων στο Μίσιγκαν που θέλουν ΕΙΡΗΝΗ.
Γνωρίζουν ότι η Καμάλα και η πολεμοχαρής της κυβέρνηση θα εισβάλουν στη Μέση Ανατολή, θα σκοτώσουν εκατομμύρια μουσουλμάνους και θα ξεκινήσουν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!».
- Κατέρρευσε πολυκατοικία στα Πετράλωνα: Αναφορές για 4 εγκλωβισμένα άτομα - Γίνονταν εργασίες στα θεμέλια
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ξεκίνησε η πληρωμή 150 ευρώ για κάθε παιδί σε 1 εκατομμύριο δικαιούχους
- «Έζησα από κοντά τον καύσωνα στις Βρυξέλλες και έμοιαζε με επεισόδιο Black Mirror»
- Ακόμα και 8,3 Ρίχτερ: Οι ισχυρότεροι σεισμοί στην Ελλάδα - Η τρομακτική λίστα Παπαδόπουλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.