Όλα τα χαρτιά του παίζει ο Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία για τις κάλπες της 5ης Νοεμβρίου καθώς έφτασε να μπει σε κουζίνα των McDonald's για να «απαντήσει» στην Κάμαλα Χάρις.
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, επισκέφθηκε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας και τηγάνισε πατάτες, κατηγορώντας την αντίπαλό του ότι είπε ψέματα για το ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν σε κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας fast food.
Ο Τραμπ, έβγαλε το σακάκι του, έπιασε τις φριτέζες, τις βούτηξε στο λάδι και έφτιαξε μερίδες τηγανιτές πατάτες, τις οποίες μοίρασε στους υποστηρικτές του από το παράθυρο του εστιατορίου στην κομητεία Μπακς της Πενσυλβάνια, το οποίο ήταν κλειστό για το ευρύ κοινό.
Η Χάρις έχει πει ότι εργαζόταν στην συγκεκριμένη αλυσίδα φαστ φουντ στα φοιτητικά της χρόνια στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1983.
Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι η Χάρις δεν εργάστηκε ποτέ εκεί και πως το 15λεπτο που «εργάστηκε» ο ίδιος, είναι περισσότερο από όσο έχει δουλέψει ποτέ η Χάρις σε ΜcDonald's.
- Δημοσκόπηση Interview: Πώς αξιολογούν οι πολίτες το ενδεχόμενο ο Παύλος Ντε Γκρες να κατέβει στην πολιτική
- Το ελληνικό χωριό που έβγαλε 80 γιατρούς και δεν έχει ούτε έναν: Η τραγική ειρωνεία του ΕΣΥ στη Φωκίδα
- Ακίνητα: Ποια περιοχή της Αττικής «εκτοξεύτηκε» σε ζήτηση - Ραγδαία άνοδος για συνοικία έκπληξη
- Συναγερμός για όλους τους χρήστες WhatsApp: Η ρύθμιση που πρέπει να απενεργοποιήσουν αμέσως
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.