Μενού
notapriestess
Pippa White | TikTok / notapriestess
  • Α-
  • Α+

Μία 20χρονη που δουλεύει ως ιερέας τις Κυριακές, ενώ τα βράδια παίρνει «σβάρνα» τα ρέιβ πάρτι και τα κλαμπ, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα social media, πράγμα που δεν φαίνεται να την πτοεί.

Όπως γράφει η Sun, η Πέπα Γουάιτ μοιράστηκε πρόσφατα μέσω Tiktok στιγμιότυπα από την καθημερινή της ρουτίνα, από το πως εργάζεται ως ψάλτρια σε εκκλησία, μέχρι το πως αλλάζει γκαρνταρόμπα για τη νυχτερινή της «σταυροφορία».

Στο βίντεο η Πέπα, η οποία είναι ψάλτρια σε αγγλικανική εκκλησία του Γουίτσερτς της Βρετανίας, φαίνεται να βγαίνει από τον οίκο του θεού το βράδυ του Σαββάτου, φορώντας μια δερμάτινη μίνι φούστα, ένα κροπ τοπ και σανδάλια με τακούνι.

Από το ράσο στο μπάσο

Στο ίδιο κλιπ, φαίνεται να κατηφορίζει τα σκαλιά του ναού, στο τέλος της «βάρδιάς» της, ενώ στην επόμενη σκηνή χορεύει έξαλλα σε ένα ρέιβ πάρτι που οργάνωσε το Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Το επόμενο πρωί, σαν να μην έχει γίνει τίποτα, φορώντας τα μακριά λευκά της άμφια, ψάλλει προς το ποίμνιο. «Είθε ο Κύριος να είναι μαζί σας», λέει κλείνοντας τη λειτουργία ενώ στέκεται στον άμβωνα.

Και σε όσους αναρωτιούνται πότε προλαβαίνει να ξεκουράζεται, απαντά «Όλα καλά, θα κοιμηθώ όταν πεθάνω». Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Πέπα έδωσε στους θεατές μια εικόνα για το πώς είναι μια τυπική μέρα για εκείνη.

Το πρωί, κάνει μια πρωινή προσευχή στην εκκλησία, πριν διδάξει στα παιδιά της περιοχής την παραβολή του Καλού Σαμαρείτη. Στη συνέχεια, μετά το μεσημεριανό γεύμα, πηγαίνει στο γραφείο της για να προγραμματίσει κηδείες και γάμους και να γράψει το κήρυγμα της Κυριακής.

Σε αντίθεση με τον Καθολικισμό, στην Εκκλησία της Αγγλίας οι γυναίκες μπορούν να χειροτονηθούν ιερείς και επιτρέπεται να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA