Μενού
santorini-ifaisteio
Σαντορίνη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένας νιόπαντρος σύζυγος κατέστρεψε τον μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του, αφού όντας μεθυσμένος αρνήθηκε να σταματήσει να καπνίζει στο αεροσκάφος που θα τους πήγαινε στη Σαντορίνη, και απομακρύνθηκε από το προσωπικό.

Ο Christopher Thomson επρόκειτο να επισκεφθεί, με τη νέα του σύζυγο Jenna, για μια ρομαντική διαμονή το ειδυλλιακό ελληνικό νησί τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως ενημερώνει η Daily Mail.

Έκανε σκηνή

Ο 43χρονος απομακρύνθηκε από αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ πριν από την απογείωση και συνελήφθη, αφού αγνόησε επανειλημμένα αιτήματα του πληρώματος να σταματήσει να καπνίζει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο μέσα στην καμπίνα.

Καθώς η σύζυγός του κοίταζε έκπληκτη, ο Thomson, σηκώθηκε εκτός εαυτού από τη θέση του και εξαγριωμένος είπε στον πιλότο να «κάνει πίσω» πριν τον συνοδεύσουν εκτός του αεροπλάνου.

Ο άντρας οδηγήθηκε σε δίκη που διεξήχθη στο Βασιλικό Δικαστήριο του Μάντσεστερ, καθώς δεν ενόχλησε απλά προσωπικό και επιβάτες, αλλά καθυστέρησε την πτήση τόσο ώστε χρειάστηκε να ακυρωθεί.

Ενώπιον της έδρας, ο Thomson ομολόγησε την ενοχή του για ενόχληση υπό την επήρεια μέθης και καταδικάστηκε σε 10 εβδομάδες κράτηση, με αναστολή για 12 μήνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA