Μενού
Θέσεις αεροπλάνου
Στιγμιότυπο από πτήση | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στην Ιταλία, όπου ένας άνδρας, σύμφωνα με τη Mirror, έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης με την έγκυο σύζυγό του να μην είχε αντιληφθεί τι συνέβη καθώς δεν κάθονταν μαζί.

Ο λόγος για τον Τζουζέπε Στίλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε πτήση από το αεροδρόμιο του Τορίνο και η θέση του ήταν στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, σε αντίθεση με της συζύγου του που ήταν στο πίσω.

Ένα, περίπου, τέταρτο στην πτήση, το αεροπλάνο γύρισε πίσω στο Τορίνο με τους πιλότους και το προσωπικό να επικαλούνται «λόγους ασφαλείας», χωρίς να τον κατονομάζουν για να μην προκαλέσουν ταραχή.

Τραγωδία σε πτήση: Η στιγμή που η σύζυγος καταλαβαίνει πως ο άνδρας της πέθανε

Η Φεντερίκα, η οποία παντρεύτηκε τον Τζουζέπε τον περασμένο Ιούνιο, αρχικά δεν είχε ιδέα ότι ο σύζυγός της ήταν η αιτία της αναγκαστικής επιστροφής. Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος δεν έδειχνε σημάδια ζωής και δύο γιατροί, οι οποίοι επίσης επέβαιναν στην πτήση, του έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Παράλληλα, το πλήρωμα προσπάθησε να τον επαναφέρει χρησιμοποιώντας απινιδωτή, μάταια όμως γιατί ο 35χρονος είχε φύγει από τη ζωή.

Όταν η πτήση προσγειώθηκε στις 11:35 το πρωί, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο γιατροί του αεροδρομίου, οι οποίοι του χορήγησαν τις πρώτες βοήθειες χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. 

Μόλις η πέντε μηνών σύζυγός του διαπίστωσε τι συνέβη με τον σύζυγό της, κατέρρευσε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Η πτήση είχε αρχικά προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Lamezia Terme και το ζευγάρι ετοιμαζόταν να επισκεφθεί μέλη της οικογένειάς τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA