Μενού
Πλύσιμο σουτιέν
Πλύσιμο σουτιέν | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Όλοι είμαστε ένοχοι σε αυτό το θέμα, αφού συνήθως φοράμε κάποια ρούχα για περισσότερο από όσο θα έπρεπε, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Μια γυναίκα όμως σόκαρε τα social media, αποκαλύπτοντας ότι η φίλη της πλένει τα εσώρουχά της μόνο μία φορά το χρόνο.

Σε βίντεο που μοιράστηκε η Sun, η γυναίκα ρωτάει το κοινό της στο Tiktok πόσο συχνά πλένουν τα εσώρουχά τους, αποκαλύπτοντας επίσης πως μία φίλη της βάζει τα σουτιέν της στο πλυντήριο μόνο μία φορά τον χρόνο.

Το Tiktok αηδίασε

Η σοκαριστική παραδοχή ήρθε από τη σταρ της πλατφόρμας, Desyr, η οποία επίσης είχε μείνει άναυδη όταν έμαθε για την κακή συνήθεια της φίλης της σε μια ομαδική συνομιλία.

«Μία φίλη μου, δεν θα αναφέρω ονόματα, είπε κάποτε στην ομαδική συνομιλία ότι πλένει το σουτιέν της μία φορά το χρόνο», ομολόγησε με ειλικρίνεια. Όπως είναι λογικό, η fashion expert ήταν περίεργη για τις ρουτίνες άλλων γυναικών και μάλιστα ρώτησε τους 11.000 followers της πόσο τακτικά πλένουν τα αγαπημένα τους σουτιέν.

Φυσικά οι απαντήσεις διέφεραν εκπληκτικά, με κάποιες να λένε πως δεν αφήνουν μέρα να περάσει με βρώμικο σουτιέν, ενώ άλλες να το πετούν στα άπλυτα και να το «ξεχνούν» μέχρι την επόμενη «γενική» καθαριότητα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA