Μενού
Η Ιζαμπέλα Μπάρετ
Η Ιζαμπέλα Μπάρετ | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μiα νεαρή που δηλώνει εκατομμυριούχος πριν καν κλείσει τα 18, αποκάλυψε τις σκοτεινές πλευρές και της δυσκολίες μίας ζωής μέσα στη χλιδή. Η Isabella Barrett άρχισε να πλουτίζει ως παιδί-σταρ, στην τηλεοπτική εκπομπή Toddlers and Tiaras, όπου εμφανίστηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς στις ΗΠΑ.

Δεκαεπτά ετών πλέον, η Isabella, έχει λανσάρει τη δική της συλλογή κοσμημάτων, που ονομάζεται Glitzy Girl, ενώ είναι επίσημα μία από τις νεότερες αυτοδημιούργητες εκατομμυριούχους στην Αμερική, όπως γράφει η Sun.

Και δεν είναι μόνο αυτά. H νεαρή «βασίλισσα» των καλλιστείων κερδίζει επίσης εκατομμύρια δολάρια μέσω του μόντελινγκ και της συμμετοχής της σε πασαρέλες, ενώ έχει τη δική της εταιρεία ρούχων και καλλυντικών, την House of Barretti.

Οι δυσκολίες του πλούτου

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο μέσο, μίλησε για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεράσει μεγαλώνοντας ως παιδί-σταρ, και για την πορεία της για να φτάσει στο 1% των πιο επιτυχημένων στον χώρο της.

Η πολυεκατομμυριούχος αποκάλυψε ότι η περιουσία της τη δυσκόλευε να κάνει αληθινές φιλίες, καθώς είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους που σε υποστηρίζουν και χαίρονται για την επιτυχία σου χωρίς ζήλια.

Ευτυχώς όμως, στο πρόσωπο του σταρ των social media, Gavin Magnus, έχει βρει έναν αφοσιωμένο σύντροφο και τη στήριξη που έψαχνε. Έχοντας μπει και οι δύο από μικροί στα «βάσανα» της showbiz, καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο και δεν τρέφουν ανασφάλειες.

«Το να είμαι με τον Γκάβιν σημαίνει ότι έχω κάποιον που καταλαβαίνει πραγματικά τις πιέσεις, τις προκλήσεις και οτιδήποτε άλλο συνεπάγεται μία ζωή εκτεθιμένη στη δημόσια σφαίρα», είπε η Isabella.

«Ο Γκάβιν παρακολουθεί συχνά τα σόου μου στις πασαρέλες και μάλιστα έχει εμφανιστεί δύο φορές μαζί μου στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Και όταν πήγε πρόσφατα σε περιοδεία, ήμουν εκεί για να τον στηρίξω και να συμμετάσχω στο ταξίδι του», πρόσθεσε.

«Υπάρχουμε για να δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλον, αυτό είναι που μετράει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA