Μενού
megan fox
Μέγκαν Φοξ | AP
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Φοξ έκανε ακόμη μία εμφάνιση που θα συζητηθεί, ενώ πήγαινε για φαγητό με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly στη Νέα Υόρκη. Η 37χρονη ηθοποιός -που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έγραψε ένα βιβλίο με ποιήματα- τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την κατακόκκινη περούκα και το μικροσκοπικό μαύρο σατέν φόρεμά της.

Ο 33χρονος αγαπημένος της την συνόδευσε με ασημί παντελόνι σε στιλ Y2K και ένα μπλουζάκι σε κραφτ απόχρωση. Ο γνωστός ράπερ, του οποίου το όνομα γέννησης είναι Colson Baker, επέλεξε κοσμήματα σε ασημί τόνους, όπως ένα κολιέ με αλυσίδα και ασορτί βραχιόλια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Η Μέγκαν Φοξ, η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία Expend4bles, φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα με λευκές λεπτομέρειες chunky oxford loafers. Και τράβηξε την προσοχή στο στήθος της, καθώς φόρεσε ένα πολυεπίπεδο χρυσό κολιέ με αλυσίδα και μεγάλη, μαύρη πέτρα με μενταγιόν. Το κατακόκκινο μανικιούρ της, ταίριαζε απόλυτα με τα μαλλιά της.

Η διάσημη ηθοποιός ήταν πλήρως μακιγιαρισμένη, επιλέγοντας να τονίσει τα μάτια της. Το ζευγάρι προχώρησε αγκαλιασμένο μέχρι το αυτοκίνητο που περίμενε για να τους παραλάβει. Οι δυο τους, μετά από έναν σύντομο χωρισμό, ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA