Μενού
valavani
Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Ant1
  • Α-
  • Α+

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη υποδέχθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ ήρθε σε αμηχανία με τις πληροφορίες που προσπάθησε να εκμαιεύσει ο παρουσιαστής για τον νέο της σύντροφο, λέγοντας μόνο περιγραφικά κάποια πράγματα.

«Πήγα το 2017 στο Survivor και έκατσα έξι μήνες, ήμουν η τελευταία γυναίκα. Τι το ήθελα και πήγα στο All Star; Πλέον για το συγκεκριμένο πρόγραμμα νομίζω ότι έχω μεγαλώσει. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές αλλά και άβολες. Όσον αφορά τα προσωπικά που λένε αν χώρισα, να παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά πλέον δεν τα αφήνω να με αγγίξουν. Αν δεν ασχολούνταν μαζί μου, θα με πείραζε. Θα προχωρούσα τη ζωή μου αλλά γιατί το έκανα; Μπήκα στο παιχνίδι και μου ήρθε η αναγνωρισιμότητα. Τα επαγγελματικά μου άλλαξαν και η οικονομική μου κατάσταση προφανώς. Δεν ασχολήθηκα με την αθλητική δημοσιογραφία αυτά τα επτά χρόνια. Δεν έχω βάλει την τελεία μου. Ωστόσο, νομίζω ότι 13-14 χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ ήμουν από τις τυχερές που έκανα πολλά πράγματα. Είμαι γεμάτη! Είμαι αγοροκόριτσο, δε με φλέρταραν. Παραμένω λίγο αγοροκόριτσο και στην ψυχή. Μπορώ να τους καταλάβω τους άντρες αλλά όχι πάντα» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχει πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μία σχέση πολλών ετών. Δε θέλω να πω να μην κάνω τα ίδια ''λάθη''. Δεν ήταν λάθη, απλά μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω λίγο την προσωπική μου ζωή, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα ανεβάσω στα social media ή δε θα πιάσω έξω το χέρι του συντρόφου μου. Θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Θα μπορούσες να πεις ότι είναι γνωστός. Να είναι καλά το παλικάρι Παναγία μου. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα. Δε μου το λέει, αλλά το καταλαβαίνω. Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση, οπότε τέλεια»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA