Μενού
Η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο (αρχείο)
Η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο | (Φωτογραφία αρχείου / NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Στη Μύκονο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Λίντσεϊ Λόχαν, με την άφιξή να πραγματοποιείται κάτω από άκρα μυστικότητα. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στα γραφικά σοκάκια παρέα με τον Άραβα σύζυγό της, Bader Shammas, τον συνεργάτη της, Πάνο Σπέντζο, και ένα φιλικό ζευγάρι. Και ενώ έκανε βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου υπήρξε επεισόδιο με τους φωτορεπόρτερ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonoslivetv, ενώ αρχικά η φίλη της έβαλε το χέρι της μπροστά εμποδίζοντας τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο και τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο να την απαθανατίσουν, στην συνέχεια η ίδια η ηθοποιός έδωσε το πράσινο φως και φωτογραφήθηκε με την παρέα της.

Η 38χρονη ηθοποιός  με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι οικονομολόγος, γνωρίστηκαν το 2021 παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα και ζουν μόνιμα στο Ντουμπάι ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο Λουάι, το όνομα του οποίου στα αραβικά σημαίνει «ασπίδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA