Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία tiktoker μοιράστηκε τη συνταγή της για μάσκα μαλλιών νυκτός, η οποία ακόμα και μετά από μία χρήση θα κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια, λαμπερά και υγιή. Αποκάλυψε τη μυστική της συνταγή αφού οι κυρίες στο κοινό της άρχισαν να τη ρωτούν ασταμάτητα για την «κούρα» της.

Αυτή η μαμά του Tiktok δημοσιεύει συχνά βίντεο περιποίησης, με αυτό το τελευταίο, που «ξέθαψε» η Sun, να έχει γίνει ανάρπαστο. Η «θαυματουργή» κρέμα της περιέχει αρκετά συστατικά, αλλά το καλό είναι πως βρίσκονται όλα στα ράφια του σούπερ μάρκετ, ενώ για την παρασκευή χρειάζεται μόνο να τα ανακατέψετε όλα στο μπλέντερ.

Η συνταγή για την τέλεια κρέμα

Η influencer άρχισε να απαριθμεί κάθε συστατικό που χρησιμοποιούσε για τη σπιτική της μάσκα μαλλιών, ξεκινώντας από αυτά που βρήκε σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ. 

«Θα χρειαστείτε ένα αβοκάντο, δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι, ωμό βούτυρο καριτέ, μαγιονέζα, μια ώριμη μπανάνα», ξεκίνησε.

«Χρησιμοποιώ ολόκληρη την μπανάνα, και επίσης δύο αυγά, λίγο καστορέλαιο φυσικά, λάδι καρύδας και το αγαπημένο μου conditioner. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι conditioner θέλετε», συνέχισε.

Η κοπέλα χρησιμοποίησε το Dove Intensive Repair Treatment Mask ως κοντίσιονερ, το οποίο έβαλε μέσα στο ίδιο μπλέντερ με όλα τα άλλα υλικά. Καθώς τα ανακάτευε, πήραν ένα μπεζ χρώμα.

«Βεβαιωθείτε ότι έχει κρεμώδη και παχύρρευστη σύσταση», συμβούλεψε. «Τότε θα προχωρήσουμε και θα βάλουμε τα μαλλιά μας. Χωρίζω τα μαλλιά μου σε τέσσερα μέρη, απλώνω τη μάσκα και την αφήνω όσο περισσότερο μπορώ. Δοκιμάστε το και θα με ευχαριστείτε αργότερα, θα το λατρέψετε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA