Μενού
Η Μέγκαν Φοξ με γαλάζια μαλλιά και καομπόικο καπέλο
Μέγκαν Φοξ | (Instagram @meganfox)
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Φοξ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν. Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι δεν την αναγνωρίζουν, ενώ άλλοι υποστήριξαν τη φυσική ομορφιά της.

«Ποια είναι αυτή;» έγραψε ένας ακόλουθος της 37χρονης, ενώ άλλος απάντησε «μια γυναίκα που δεν κρύβεται πίσω από το μέικ απ».

«Είναι η πρώτη φορά που τη βλέπεις χωρίς μέικ απ. Αλλά αυτή είναι και έχει φυσική ομορφιά» συμμετείχε άλλος σχολιαστής στη συζήτηση.

«Την αγαπώ αυτή τη φωτογραφία. Είναι τόσο αληθινή. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες», «Χωρίς μέικ απ; Τόσο όμορφη», «Πω πω είναι όμορφη ακόμα και χωρίς μέικ απ» ήταν μερικά ακόμη σχόλια που έγιναν κάτω από τη φωτογραφία της. 

Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι που την μπέρδεψαν με την Κιμ Καρντάσιαν. «Έκανα scroll και νόμιζα ότι ήταν η Κιμ», «γιατί εγώ νόμισα ότι ήταν η Κιμ Καρντάσιαν;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA