Μενού
Μπίλι Άιλις
Μπίλι Άιλις | Jordan Strauss/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Mπίλι Άιλις πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» για το τεύχος του Μαΐου και μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη σεξουαλικότητά της, τη σχέση με το σώμα της, αλλά και την αυτοϊκανοποίηση. 

Αναφερόμενη στο τραγούδι «Lunch», εξήγησε ότι «αυτό το τραγούδι ήταν στην πραγματικότητα μέρος αυτού που με βοήθησε να γίνω αυτή που είμαι, να είμαι αληθινή». 

«Έγραψα ένα μέρος του πριν καν κάνω κάτι με κοπέλα και έγραψα το υπόλοιπο μετά. Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα - μέχρι πέρυσι», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν σκόπευα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι πραγματικά απογοητευτικό για μένα το γεγονός ότι προέκυψε αυτό το θέμα», τόνισε στη συνέχεια. 

Όταν ρωτήθηκε για το τι τη χαλαρώνει, η Μπίλι Άιλις απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το «σεξ», επισημαίνοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να σταματήσει να κατακρίνει όσες γυναίκες είναι άνετες και μιλάνε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους.

«Βασικά μιλάω για σεξ όποτε μπορώ. Αυτό είναι κυριολεκτικά το αγαπημένο μου θέμα. Η εμπειρία μου ως γυναίκα είναι ότι το βλέπουν με τόσο περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο άβολα όταν μιλάνε γι' αυτό και παραξενεύονται όταν οι γυναίκες είναι πολύ άνετες με τη σεξουαλικότητά τους και ανοιχτές με αυτήν. 

Νομίζω ότι είναι πολύ κατακριτέο πράγμα να μιλάμε γι' αυτό και νομίζω ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. Με ρωτήσατε τι κάνω για να ηρεμώ; Αυτό το πράγμα μπορεί πραγματικά να σε σώσει μερικές φορές, απλά λέω. Δεν μπορώ να το συστήσω περισσότερο, για να είμαι ειλικρινής», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μπίλι Άιλις εξήγησε πώς ο αυνανισμός την έχει κάνει να νιώθει πιο σίγουρη για τον εαυτό της, λέγοντας «η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα τεράστιο, τεράστιο μέρος της ζωής μου και μια τεράστια, τεράστια βοήθεια για μένα», 

«Ο κόσμος πρέπει να αυτοϊκανοποιείται, φίλε. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, ως ένας άνθρωπος με σοβαρά προβλήματα με την εικόνα του σώματος και δυσμορφία που είχα σε όλη μου τη ζωή», δήλωσε.

Μάλιστα, η Άιλις δεν έκρυψε ότι απολαμβάνει να αυνανίζεται μπροστά από έναν καθρέφτη και ο λόγος είναι εν μέρει επειδή το βρίσκει «καυτό», αλλά επειδή ταυτόχρονα την κάνει να έχει «μια τόσο ωμή, βαθιά σύνδεση» με τον εαυτό της και το σώμα της και να το αγαπήσει πραγματικά, κάτι που δεν ένιωθε ποτέ στο παρελθόν. 

«Πρέπει να πω ότι το να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να σκέφτεσαι "δείχνω πολύ καλή αυτή τη στιγμή" είναι πολύ βοηθητικό. Μπορείτε να φτιάξετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε καλά. Μπορείτε να χαμηλώσετε τα φώτα, μπορείτε να φορέσετε ένα συγκεκριμένο ρούχο ή να πάρετε μια συγκεκριμένη στάση που να σας κολακεύει περισσότερο», δήλωσε η Μπίλι Άιλις. 

Τόνισε ότι το να βλέπει τον εαυτό της και να τον παρατηρεί όσο νιώθει ευχαρίστηση ήταν μια εξαιρετική βοήθεια στο να αγαπήσει τον εαυτό της, να τον αποδεχτεί και να νιώσει δυνατή και άνετη», ενώ εξομολογήθηκε ότι «θα έπρεπε να έχω διδακτορικό στον αυνανισμό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA