Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια σχέσης ο Ορέστης Χαλκιάς κι η Δάφνη Κιουρκτσόγλου φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο, αλλά δεδομένου ότι και οι δύο ηθοποιοί κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ο χωρισμός τους έγινε αθόρυβα και δεν τον πήρε είδηση κανείς.
Σύμφωνα πάλι με το εν λόγω δημοσίευμα, ο «Αντώνης» του Maestro κι η «Μαριάννα» Famagusta χώρισαν σε πολύ ήπιο κλίμα και το κλίμα ανάμεσά τους εξακολουθεί να είναι φιλικό.
- Εννέα ξεχωριστές προσωπικότητες ανέβηκαν στη σκηνή του PERSONAS και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες
- Κόλαφος Πλακιά για Μάνεση: «Αλήτης!» - «Έκανα black χιούμορ για το ΟΑΚΑ» λέει ο δημοσιογράφος
- Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει ιστοσελίδα που έχει πάρει φωτογραφίες μας και μας έχει ξεγυμνώσει»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.