Μενού
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης
Κωνσταντίνος Πλεύρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για «συναισθηματικό δεσμό» ανάμεσα στον ίδιο και την Τζόρτζια Σιακαβάρα έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, που σχολίασε τις φήμες για την σχέση του με την πρώην παίχτρια του My Style Rocks..

Ο 83χρονος νομικός είπε μάλιστα ότι «είναι ωραιοτάτη, πολύ μορφωμένη και και έξυπνη» προσθέτοντας «το τι θα γίνει, θα το δείξει το μέλλον».

«Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε πνευματικό περιεχόμενο», είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος αποκάλυψε πως «αν παντρευόμουν, θα παντρευόμουν μια κοπέλα σαν κι αυτή».

Πλεύρης: Επίθεση σε Κασσελάκη

«Βέβαια, τώρα στην εποχή μας παντρεύονται κάτι μαντράχαλους και εσείς οι δημοσιογράφοι τους προβάλλετε», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ο οποίος στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι το λέει αυτό για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ απάντησε «δεν είναι γάμος αυτός, τι θα πει γάμος; Ο γάμος είναι μεταξύ άρρενος και θήλεος. Έχουν ξεφτιλίσει την έννοια του έρωτα».

Ο 83χρονος δικηγόρος είπε, επίσης ότι δεν είχε δει τη Τζόρτζια Σιακαβάρα στο My Style Rocks «γιατί τα ενδιαφέροντά μου είναι άλλα». Επιπλέον, αποκάλυψε ότι την έχει γνωρίσει ο γιος του, Θάνος Πλεύρης, καθώς έχουν φάει όλοι μαζί μια φορά, αλλά και ότι ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ασχολείται με το θέμα, ούτε ξέρει ότι έχω σχέση μαζί της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA