Μενού
Φορτιστής κινητού
Φορτιστής κινητού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Με τα κινητά τηλέφωνα να έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, ο καθένας μπορεί να συμμεριστεί το απερίγραπτο άγχος που σε κατακλύζει όταν βρεθείς αποκλεισμένος κάπου χωρίς μπαταρία.

Μία από τις χειρότερες περιπτώσεις είναι να φτάνεις στο ξενοδοχείο για τις διακοπές σου, και να ανακαλύπτεις ότι έχεις αφήσει τον φορτιστή σου στο σπίτι. Προς διάσωση έρχεται όμως μία αεροσυνοδός, αποκαλύπτοντας στη NY Post πως με ένα πολύ απλό κόλπο μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας.

«Χρησιμοποιήστε ένα καλώδιο USB και φορτίστε το κινητό στην τηλεόραση», μοιράστηκε η αεροσυνοδός Esther Sturrus στο TikTok σε ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεό της που περιγράφει λεπτομερώς και άλλα κόλπα στα οποία «ορκίζεται» όταν επισκέπτεται ξενοδοχεία.

Το κόλπο με την τηλεόραση

Πλέον τα περισσότερα ξενοδοχεία διαθέτουν τουλάχιστον μία τηλεόραση ανά δωμάτιο, και οι περισσότερες από αυτές διαθέτουν θύρες USB. Έτσι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιο φορτιστή μόνο για να βγάλετε τη διαμονή σας.

Μερικές άλλες χρήσιμες συμβουλές που μοιράστηκε στο βίντεο ήταν η χρήση μιας κρεμάστρας ρούχων για να σφραγίσει τυχόν κενά στις κουρτίνες του δωματίου του ξενοδοχείου για να σκοτεινιάσει εντελώς.

Είπε επίσης πως αν βάλετε τα τιμαλφή σας σε κάποιο από τα προσωπικά χρηματοκιβώτια του ξενοδοχείου, βάλτε μαζί τους και κάποιο από τα ρούχα που έχετε πάρει, για να μηδενίσετε τις πιθανότητες να τα ξεχάσετε φεύγοντας.

Τέλος, συμβούλεψε να ενεργοποιείτε τα ηλεκτρικά του δωματίου όχι με την κάρτα-κλειδί που σας δίνει η ρεσεψιόν, αλλά με κάποια παλιά χρεωστική ή πιστωτική. Έτσι δεν θα ξεχάσετε το κλειδί του δωματίου σας στη υποδοχή, και δεν θα κλειδωθείτε απ'έξω.

Δείτε επίσης:

Η «χρυσή» ελληνική σόδα που αγοράστηκε από την Coca Cola για 45 εκατ. ευρώ

Σε αυτή τη θέση δίνουν οι books τη Μαρίνα Σάττι μετά τον ημιτελικό

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Ο «περήφανος» εθισμός του στο gaming είχε μια παρενέργεια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA