Μενού
Eurovision 2024 - Σκηνή
Η σκηνή της Eurovision 2024 | @EurovisionNewZ - Twitter
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision 2024. Ο μουσικός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στo Μάλμε της Σουηδίας‚ μετά τη νίκη της χώρας στον διαγωνισμό του 2023, με το τραγούδι «Tattoo» της Λορίν. 

Μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι μαζί με την ελληνική αποστολή αναχώρησαν - με τις θερμότερες ευχές- το μεσημέρι της Κυριακής 28 Απριλίου 2024 για το Μάλμε της Σουηδίας, προκειμένου να συμμετάσχει στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Zari.

«Καλή επιτυχία, Ελλάδα!» έγραφαν και οι πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια της αναχώρησης της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Η Eurovision θα διεξαχθεί στη Malmö Arena και θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 7 και 9 Μαΐου, και έναν τελικό στις 11 Μαΐου 2024.

Τα τρία ζωντανά σόου θα παρουσιάσουν οι Πέτρα Μίαντε και Μαλίν Άκερμαν, με την πρώτη να έχει αναλάβει στο παρελθόν τον ίδιο ρόλο το 2013 και το 2016. Θα είναι η τρίτη φορά που ο διαγωνισμός θα γίνει στο Μάλμε, στο οποίο φιλοξενήθηκαν οι διαγωνισμοί το 1992 και 2013, και η έβδομη φορά που ο διαγωνισμός διεξάγεται στη Σουηδία, στην οποία φιλοξενήθηκε τελευταία φορά στη Στοκχόλμη το 2016.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA