Μενού
Robbie Williams και Ayda Field
Robbie Williams και Ayda Field | Vianney Le Caer/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

H νέα σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο «Robbie Williams» που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου στο Netflix καταγράφει τη 25χρονη καριέρα του διάσημου τραγουδιστή αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Στο ντοκιμαντέρ, η σύζυγος του Ρόμπι Γουίλιαμς, Άιντα Φιλντ, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για τη σχέση του ζευγαριού και για την περίοδο που της ζήτησε να χωρίσουν. Η σύζυγός του μίλησε για το τηλεφώνημα που έβαλε τέλος στη σχέση του ζευγαριού στο νέο ντοκιμαντέρ του τραγουδιστή στο Netflix.

Ο 49χρονος τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τη 44χρονη Άιντα Φιλντ, από το 2010, αλλά παραδέχεται ότι έδωσε τέλος στη σχέση τους λόγω των καλά τεκμηριωμένων προβλημάτων του με τον εθισμό.

Εξηγεί ότι ο πρώην σταρ των Take That της τηλεφώνησε ένα πρωί λίγο πριν τα 33α γενέθλιά του και παραδέχτηκε ότι η ομάδα του τον στέλνει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Με δάκρυα στα μάτια, η μαμά τεσσάρων παιδιών, Άιντα λέει: «Ήταν η "είσοδός" μου στον εθισμό» καθώς θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Ρόμπι να παίρνει ναρκωτικά.

«Θα ήταν καλύτερα αν πέθαινα»

«Δεν παρατηρούσες την αλλαγή της προσωπικότητάς του, αλλά ξαφνικά έκανε εμετό βλέποντας τηλεόραση» είπε, ενώ ο Ρόμπι παραδέχτηκε ότι πίστευε ότι θα ήταν καλύτερα να πεθάνει όταν τα προβλήματα εθισμού του επιδεινώθηκαν. 

«Υπήρχε μια αίσθηση... Θα ήταν καλύτερα αν πέθαινα, δεν με ένοιαζε και θα ήταν όλα καλά. Για να αλλάξω θα έπρεπε να πεθάνω, να πεθάνω ή να σταματήσω αυτό που κάνω» πρόσθεσε. 

Μπαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες για το σπαρακτικό τηλεφώνημα, η Άιντα είπε: «Θυμάμαι ότι ήταν 2 τα ξημερώματα και του τηλεφώνησα και του έλεγα: "Μόλις βγαίνω στον αυτοκινητόδρομο" και μου είπε: "Οδηγείς;Τηλεφώνησέ μου όταν γυρίσεις σπίτι'. "Και εκείνος μου λέει: 'Δεν μπορώ να έχω σχέση, πρέπει να γίνω καλά και δεν μπορώ να είμαι μαζί σου.Πρέπει να χωρίσω μαζί σου».

Η Άιντα συνέχισε: «Και ήταν σαν να το καταλάβαινα γιατί έβλεπα ότι δεν ήταν καλά και θυμάμαι να σκέφτομαι: "Απλά θέλω να γίνεις καλά"». Παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν "τόσο απογοητευμένη" και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Ήταν η αδελφή ψυχή μου και μετά έφυγε"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA