Μενού
Ζευγάρι
Ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αναστολές, και σε αυτό το θέμα διαφέρουν μεταξύ τους πολλά ζώδια, από τους «μετρημένους» ζυγούς μέχρι τους παθιασμένους λέοντες.

Παρακάτω, θα δούμε τα ζώδια που είναι τόσο ριψοκίνδυνα, ώστε μετά χαράς θα έλεγαν «ναι» στο σεξ σε δημόσιο, ακόμα και ανοιχτό χώρο.

Υδροχόος

Όχι τόσο επειδή τον εξιτάρει η αδρεναλίνη του να σπάει τα «ταμπού», αλλά περισσότερο επειδή απλά δεν τον νοιάζει. Ο Υδροχόος δεν έχει πολύ χώρο στο μυαλό του για κοινωνικές επιταγές, οπότε τα μαθηματικά γίνονται πολύ απλά. Με θέλεις + σε θέλω = εδώ και τώρα.

Για αυτό τον λόγο θα το έκανε οπουδήποτε, όχι μόνο στα πιο απόμερα ή στα πιο ριψοκίνδυνα σημεία. Στο αυτοκίνητο, στο άλσος, στην τουαλέτα του σινεμά, στην παραλία, κάτω από το αυτοκίνητο, όλα παίζουν.

Δίδυμοι

Πιο ερωτικοί και... ευερέθιστοι από τη φύση τους, οι δίδυμοι δύσκολα συγκρατούνται σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα και δη τη σωματική επαφή, ενώ το «απαγορευμένο» της πράξης σε δημόσιο χώρο απλά προσθέτει «γαρνιτούρα» και τους «φτιάχνει».

Τοξότης

Από τη φύση του άγριος και αυθόρμητος, ο Τοξότης είναι σαν στο σπίτι του έξω στη φύση. Όσο πιο ανοιχτός και εκτεθειμένος ο χώρος, τόσο πιο πολύ μπαίνει σε πειρασμό, και αν βγαίνετε καιρό μαζί, ή αν δώσεις πολλές «ενδείξεις», αναπόφευκτα θα σου το προτείνει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA